May 4, 2011

Segmen Jom Kipas Blogger By Fariqscorpio


Kalau Comel Klik La Banner


Ni segmen kipas blogger. Ahaha.. Crow tak pandai nak kipas2 ni. Tapi kalau nak kene kipas jugak. Crow ade cara. Crow gune kipas lipas. koh3.. Pelawok~ pelawok~

Ok. Serius. Crow mula berblog pada usia ehem..ehem.. Sejak crow mula berblog. Crow makin mengenali ramai blogger, lebih-lebih lagi blogger yang sudah mempunyai ramai follower.

Tapi dalam banyak-banyak blogger yang top, ade satu blogger ni yang paling cool. Blogger ni adalah subjek Crow untuk di kipas dalam segmen ini. Siapa kah blogger itu?? Jeng..Jeng Jeng..





Mula-mula dulu, Crow mcm segan nak tegur blog ni. Ye lah, nama blog pun "Solihin Zubir". Memang blog pemes ni. Tapi Crow buat muka selamber je la tegur. Lagi pun bukan die tau muka Crow mcm mane kan? kah3.. Nak tau ape jadi lepas crow bg komen kat solihin?

Pergh.. Solihin adalah seorang yang peramah beb! Bukan sahaje beliau terus membalas komen Crow malah beliau turut komen di blog crow yang anih ini. Terharu.. Terus crow bloglist blog die sebagai blog paling crow minati. heheh..

Blog die sangat cool dan best. Entri mantap! Kebanyakan entri lebih mengutamakan unsur keislaman.Terbaik! Entri berunsur politik pun ade. koh3.. Lepas tu pula, crow dapat tau beliau juga adalah penyokong kelab Manchester United! Lagi la terbaik!!

Satu entri beliau yang paling crow suka adalah :


Wakaka! Itu lah entri beliau yang paling terbaik crow baca.

Last kasi kipas. Solihin adalah blogger yang hensem dan jambu. 
err.. dan masih single. hehe..


Ini Segmen Jom Kipas Blogger By Fariqscorpio
-Tamat-

15 comments:

AISHA INANI said...

asal aku takder nampk pon segmen nih?

NAK JOIN GAK! HAHA.

Siti Safiyyah said...

kipas lagi kipas lagi! haha :p

Fariq said...

kehkeh.. nak kipas yg jambu je.. .

tak bley tahan part manchester tu. kalo manchester kalah pagi ni aku amek ko jadi kipas terbaik.. kalo menang.. kih3x.. phm2 je la.. :p gurau2...

papepon thnx join..

The Crow Empire said...

@AISHA INANI

Cepat join aisha! ade 30 minit lagi. hohoho~

(^___^)

The Crow Empire said...

@Siti Safiyyah

Kipas libas. eh? kipas lipas. koh3..

The Crow Empire said...

@Fariq

ahaha. kali ni kat Old Trafford la weh! kompom Man U menang punye.

Glory Glory Man United.

diana said...

solihin ni pantang kena kipas..
merah pipi dia nanti..
kehkehkeh...

bawah sekali ada iklan sambil kipas tu..

"Last kasi kipas. Solihin adalah blogger yang hensem dan jambu.
err.. dan masih single. ".

Izzuddin Fauzi said...

Kipas Lipas!!! ~~~ Engeee,...


myetech9[dot]com @ Enchik Nine

si macho said...

jambu + single :angguk

:tikam :pijak crow tak abes2 dgn bola =.="

Solihin Zubir said...

ahahahahahahahahhahaa...
patotla rsa sejuk semacam ja...
ada org kipas aku rupanya..... heheh..

aduyai... aku bukannya pemes pon.. kalau aku pemes, xdenye aku nk dtg komen2 blog crow.. haha.. lawak ja..

nway, terima kasih byk2 coz sudi mengipas.. ni kipas ikhlas atau ada unsur bodek ni? haha..

err.. entry tu yg crow plg minat? cis! ni saja nk pecah tembelang suruh org tgok muka aku.. grrrr... =_="

ish.. seram sejuk plak.. haha..

The Crow Empire said...

@Solihin Zubir

muahaha~ alamak solihin terbace plak! koh3..

Ni kipas lipas. Eh2.. Kipas ikhlas.. hehehe.. err.. masih single kan? wakaka!

(^___^)

nur hamizah said...

hehehe...entry yg encik crow suka 2 d create oleh encik lihin lepas sy tanya encik lihin dia kembar 3 k ngan aidil....hehehehehh klako2... ",

shahjiehan said...

jambu!! hahahha


stylo jugak mamat ni..aku penah jmpa die kot... kipas aku jugak doe.. nk jugak rasa seram sejuk..hahhaa

The Crow Empire said...

@nur hamizah Kamu ex-gf solihin ek? muahaha.. larikk!!!

(^___^)

The Crow Empire said...

@shahjiehanErr.. nak kipas jgk? Kipas lipas ke kipas libas? koh3..

(^___^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...