May 21, 2011

Entri Syok Sendiri Oleh Crow!



Kali ni crow nak buat entri syok sendiri. Wakaka..

(Eh? bukan ke semua entri crow syok sendiri?) 

Ye ler.. Yew leww.. sob2..

Sabtu lepas crow membelanjakan beberapa ringgit untuk upgrade Dekstop PC peribadi crow. Hampir keseluruhan di upgrade walau bercampur dengan hardware lama. Ape yang crow upgrade? Jum kite tengok : 

Selepas Upgrade
Intel Desktop Board Socket LGA1155 
Core i3-2100 3.10ghz - Processor
4 Gb DDR3 of Ram
1 TB of HDD (lama)
NVIDIA Geforce 9600gt 


Kenapa crow upgrade pc? Nak tahu sebabnya? Jum tonton video di bawah ni dulu :






Amacam? wakaka.. Kepada sesiapa yang suke main game. Cubalah game Assassins ni. Comfirm korang akan ketar lutut. Bermula dari Assassins, Assassins II dan Assassins Creed. Sekarang muncul Assassins Creed : Brotherhood.

Asssassins Brotherhood yang terbaru ni best kerana pada edisi lama, asssasins ni berjuang seorang diri sebagai pembunuh hendap. Tapi dalam edisi terbaru ni watak tidak berseorangan sebab boleh rekrut 12 orang awam yang di tindas untuk di jadikan assassins juga sebagai geng. Wakakaka.. 

Banyak kelainan yang ada dalam game Assassins ni. Effect membunuh yang dasyat dan berlainan cara bagi setiap jenis senjata. Map game yang sangat luas. Boleh tunggang kuda secara bebas. Watak assassins kerap melakukan aksi lompat dari tempat tinggi yang mampu membuatkan pemain terkencing dalam seluar. koh3..


Cubalah game ni! Syok habis!

Nota : Game ni untuk 18 tahun keatas sahaje. Sebab ade part half naked. Sikit je. koh3..


-Tamat- 




16 comments:

faiz said...

kalo laptop graphic card ati radeon hd 5470 bley suppot tak game ni..

The Crow said...

Untuk setting performane, graphic card tu blh support. Lain2, processor 2.5ghz++ dan Ram 1.5gb++. Kalau ngam boleh main dah!

Jom multiplayer assassins dgn crow Faiz!! koh3..

(^___^)

Liyana Zahim said...

Ooo cani entry syok sndri.. Ooooo..

Jejaka Terhangat said...

woah, best gilak komputer spec tinggi. aku plak bila la nak upgrade. nak main game RE5 tak dapat2 pon..bertahun dah kempunan..=[

Fariq said...

pakai desktop sedap la bley upgrade tu ni kan.. kawan pakai lappy ni paling kuat pun bley upgrade ram je.. hohoho

Solihin Zubir said...

kaki game rupanya crow ni.. haha..
aku bukan kaki game..
satu2nya game yg aku reti pun, PES.. heheh..

Aretikz said...

aarrgghh ~ aku nak main.. tp aku cuma ada laptop jak.. huhu.. assasin creed dpt lah dia angkt.. tp, game ni, makin keluar sekuel dia, mkin naik perfomance yg diperlukan.. ni aku tensen ni.. haha..

diana said...

kamu main game banyak2 ni ada ke masa nak pi deting??
dia tak bising ke??

wath said...

ass-ape? super mario pn aku tak penah lepas. miahahahahaha

si macho said...

nak jugak main gem tu

-_____________________-

mcm best je bunuh2

Izzuddin Fauzi said...

terbaek la :D

miss ct said...

Assalamualaikum..
la..upgarde pc utk main games ke?? nape xmain kat ps2 ke..ps3 ke...erk..larikkkkkkkkk

Naddia said...

lappy da semput men game...nfs je pon da tersekat2...mencik mencik!

fyy mokhtar said...

memang entri syok sendiri la kan :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . lelaki dan game ..

aida said...

ceq x suka main game..hahah..syok ka game tuh? ssungguhnya hnya laki kuat main game..jaga2 mata tu msa part half naked tu..hehe ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...