June 23, 2011

Header Baru Memang Cool!

Cube korang jeling-jeling header crow yang terbaru. Amacam? Ganas tak? koh3.. Tak ganas pun. Lebih ke arah cool! kan? wakaka..

Ce teka siapa yang buat? Haha.. Designer header ni seorang perempuan tau. Well, perempuan memang kretif. Untuk kali ni je la crow puji pempuan okeh. Lain kali takdak dah. keh3...

Dengan setinggi penghargaan, Crow kredit kan entri ni khas untuk :


LyzX Azil Shah

Keliks banner untuk tahu


Siapa LyzX ni? Beliau adalah salah seorang geng di BCR. Beliau juga adalah seorang designer. Terbaik beb design LyzX ni. Korang boleh lawati page INI untuk melihat hasil kerja beliau yang cantik, mantap dan terbaik. Banyak header yang telah beliau hasilkan.

Kalau korang berminat dan mahukan header mengikut citarasa sendiri (Citarasa okeh. Bukan songeh. koh3..). Korang boleh la singgah ke blog beliau dengan pantas. Pastu pandai-pandai la korang bodek sikit. Mane tau, kalau die ade kelapangan dan boleh bantu korang untuk mencantikkan lagi blog. Kan? Insyaallah..

Crow pun tak tau nak balas ape pada LyzX ni. Jadi crow balas dengan serangkap pantun je lah. koh3..

Indah bagai coret lukisan,
Lukisan dagangan rakyat pelabuhan,
Ribuan terima kasih Crow ucapkan,
Budi baik LyzX akan jadi kenangan.


Thank you LyzX!



21 comments:

Siti Safiyyah said...

yg penting trademark crow mesti ada ---> koh3 :p


eh btw, bila nak tuka ke dotcom ni?

Cik Ladies said...

dah jeling2 dah header tu..esok nak buat sup gagak masak sambal belacan :hoho

nur aisya humaira said...

da tengok...pandai laa lizx buat...:)

ecah mashuri said...

koh3.koh2.koh2.koh0.

si macho said...

-________________-

boleh laa ~

miss ct said...

Assalamualaikum tc...
cool lah sgt?? =P

SYAF said...

nice..cool..

Lyzx Azil Shah said...

Welcome bro... :D

wath said...

semat!!

paling tak tahan tu ade lak 'kohkohkoh'

haha

this is sooo u incik gagak :)

FYA PELANG! said...

nk jgk lx ;'(

Fariq said...

pandai betul crow mengayat... abes la lepas ni lyxz la jadi target.. :P

cintatulip said...

comel la tc... :)

diana said...

crow ni kalau buat entry untuk awek mesti dia ngayat habis2..
kreatif la..
cool la..
terbaik la...
hati2 ye pada awek2 sekalian..

heheheh

diana said...

eh!lupa nak koh3..

koh..koh.koh..

(^___^)

Azlan Hasan said...

Crow: giler stylo header ko..hehe..jeles aku..hehehe

Regards,
-Strider-

►AdamXis◄ said...

@Cik Ladies
-kalau masak tuu jgn lupa hidang utk sy gak CL yer...

crow...header smart.tp tukar blogspot tuu kpd dot com...koh koh koh

Fariq said...

domain dah de ni rajin2 le update yo.. koh3

(-_--)V

Miss N said...

wahhh.. jeles.. aritu lyzx cakap nak wat untuk N... wawa

A retarded kitty said...

fuh fuh.

Jelesnyeww *comel tak?

hahaha

aleen aiden said...

nak jugak!!!!hencek crow sila sponsor.heee :P

abglan said...

Pakcik tak boleh ganas2 nie, dah tuo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...