March 28, 2011

Aku Juga Ada Kelemahan. Anda?


Seorang gadis cina memerhatikan aku..
Aku diam.. Aku tak tau nak buat apa. Kenapa dia pandang aku mcm tu?


Selang 20 minit kemudian..
Gadis cina itu terus memerhatikan aku..
Aku diam.. Aku tak tau nak buat apa. Kenapa dia pandang aku mcm tu?


Selang 10 minit kemudian..
Amoi : You tau tak kenapa computer i selalu saje masalah?
Aku : I tengah cek your pc ni. wait ha..


Selang 15 minit kemudian..
Gadis cina itu masih memerhatikan aku..
Aku diam.. Aku tak tau nak buat apa. Kenapa dia pandang aku mcm tu?


Selang 5 minit kemudian...
Amoi : Macam mane? Sudah ok?
Aku : Belum..


Selang 15 minit kemudian..
Amoi : Boy, I rase better you take time. Kalau itu pc rosak. You bawa balik kasi repair.
Aku : .......... (dalam hati : tak yah cakap.. aku tau..)





Janganlah pandang aku ketika aku sedang fokus pada sesuatu.
Janganlah bercakap dengan aku bila aku sedang fokus pada sesuatu.
Janganlah memberi cadangan ketika aku sedang fokus pada sesuatu.

Aku nervous ok!!


-Sekian-

12 comments:

Aujinz said...

Muahahahhaha...
same laa ngan aku pun.. aku pun nebes biler ade oghang tengok aku buat keje.. koh koh koh

echah mashuri said...

mesti sebab amoi tuh cantik kannn/..ahahahaha...;p

Rina Rossoneri said...

hhahahahahahahahah betul tu echah..
tergugat keimanan keeee
ahahkahkahka

wath said...

hahahhahaaaha. betul tu. mesti amoi tu cantik sampai takleh nk fokus ni.

kan kan kannn

ngaku cepat!!

Cik Adza said...

hahha~

hahahahahhahah~

hahahahahhahahahahahah~








hahahahahhahahahahahahahah~

diana said...

eleh..
kamu perasan dia macam minat kat kamu..kan??
perasan sungguh!!
hahahah

nur aisya humaira said...

muaahhhhaaaahaha...kah2..
TC nerves???cecehhh,kalau laki yg tgk,neves camni gak ke???keke

The Crow Empire said...

Aujinz - heheh. nebes kan? Tq kerana memahami. keh3..


Echah Fansuri - Yang cantik itu Fansuri. Amoi tak. koh3..


Rosmerry - heheh.. org betul2 nebes la rina.. sob2..


What? - sy nebes ler.. sob2.. heheh..


Cik Adza - Tehehe..


Kaka Diana - Biase lah. Sy kan comel. koh3..


Humaira - Nebes jgk. tapi kalau dgn humaira tak rase nebes la. selesa je rase. auch! koh3..



(^___^) Thanks komen eh!

Aretikz said...

Pergh ~ Tahu jua ko kena tenung.. syabas dan tahniah la.. haha..

Entri Lelatest
Aurat Wanita : Kelebihan Kesihatan Dan Psikologi

Naddia said...

kenape tak pndang die balek boi..haha

boi ye..

Mr Strider said...

skunk yg aku da tau yg amoi tu cantik n menggoda..hehe..yang aku xtahu tahap kecantikan amoi tu cammana??ade cam Amber Chia ke??klu amoi tu cantik menggoda jangan kata ko sorang..aku pun xle nak fokus..hehehe

Regards,
-Strider-

Solihin Zubir said...

haha.. hg pon mcm awek siam gelabah tu jugak rupanya..
xleh fokus kalau org tgok wat keja.. heheh..
sahih cun amoi tu nowh.. haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...