March 30, 2011

Blog Review Assignment 4 Oleh Jejaka Terhangat.

Ade sesiape lagi tak tau pasal Review assignment oleh Jejaka Terhangat ni?


Klik la gambar untuk join segmen ini. Jom!


Review Assigment kali ini adalah?



Yes! Inilah peluang aku beri kritikan pada blog beliau. koh3..



Yang best tentang blog ni :

1) Rajin mengeluarkan post isu-isu yang menarik setiap hari bersesuaian
kepada pembaca umum.
2) Olahan cerita atau ayat yang ringkas dan mudah di fahami oleh pembaca.
3) Post beliau jujur dalam menyindir sesetengah perkara. (Best!! keh3..)


Yang perlu diperbaiki:

1) Perbaiki font atau jenis tulisan. Font sekarang ni tak dapat nak
membezakan 'tanda seru' dengan huruf 'L'.
2) Perbaiki design blogheader agar lebih tampak bergaya seiring
dengan konsep blog iaitu senyum-senyum.
(takde seni la akak ni. koh3..)



Aku tag Review Assignment Jejaka Terhangat ini kepada Jejaka Terjambu. keh3.. 




Nota : Sayang lah tak dapat nak review blog akak lelebih. muaahahaha.. 

-Lari-



12 comments:

nur aisya humaira said...

kak diana,sila bgi :tampo kt TC ni...suke suki die je...keh2..tpi betl gak kt tulisan tu... :lari

echah mashuri said...

erk.bestnyaaa dpt mengrivew akak dianaaaaaaaaaaaa!->sambil jeling2 kat asemen ngan buku2.T___T

sicomot-comel said...

nape tak kutuk banyak2 weyh..

teringin plak nak tgk akk tu mengamuk sikit..
hahahhaa ^^

Naddia said...

abg gagak da sombong...

diana said...

boleh je bagi point banyak2 la..
lagi senang menang..
betul..
pasni kamu edit balik ye..
hahahah...

sebenarnye semalam dah tukar tulisan tu..
tapi masa tu tak tau lagi blog akak kena review..pi kat blog jt baru tau segmen kali ni review blog akak..
tu pasal tukar semula ke asal..
kalau tak nanti tak aci la..kan..

aduhai..
header tu lemah sikit la..
tak tau nak buat cemana..
heheh..
apa pun mekasih...

Solihin Zubir said...

ceh! tak abis2 dok perli aku jambu.. haha..

errr.. asigment blog review?
aku nk kna review blog sapa ni?
blog kak diana gak ke?
atau blog org lain plak?

The Crow Empire said...

Humaira - Lari2.. heheh lari ke golok jum! koh3..


Echah Fansuri - hehe jom la join echah. Mesti byk pendapat terpendam nak review kak diana nih. hehehe..


Si Comot! - Tak blh lebih2. Bahaye kalau kak diana marah. Skang ni kan penyakit darah tinggi kian berleluasa. koh3..


Mira!! - kene la sombong sikit. baru geram2. tehehe..

Kaka Diana - Tu la. Semalam tgk font blog akak dah cun. heheh.. kalau ikutkan crow nak review yang best ttg blog akak tu byk2. (kipas nih) koh3..


Solihin Da Bro - Review blog kak diana. Klik kat picture link jejaka terhangat tuk tau point2 nye. Cepat lah solihin. Ni la peluang kite nak kasi komen kaw2 kat blog akak. keh3..



(^___^) Jom Join Semua!!

wath said...

hahaha. bagos. time ni la nk tembak. time lain tak berani. nnt kne tembak kat blog kak diana

larikkkkkkkkkk!!!

Siti Safiyyah said...

kehkeh aku nak join tapi cam dah nak kalah jek tengok review ko ni..;p

The Crow Empire said...

Wath - hehehe.. waht join la. Bleh review ganas2. keh3..


Siti Safiyyah - ahaha.. ramai lg yang komen mantap2. Jum la join! Best tau review blog Kak Diana. hehehe..


(^___^)

aleen aiden said...

hahah.slamba je dak crow nih kate xde seni bagai kan.jap lagi tuan punya blog rage kamoo baru tau.hee :P

Jejaka Terhangat said...

wahh..byk dah komen..the crow pon tak kurang hebat pengaruhnya ngn kak diana. hehe..

thanks sbb sudi join assignment review 4 ni ye. keputusan asaimen dah keluar. meh terjah sini =)

Pemenang Blog Review Assignment 4

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...