March 27, 2011

Koleksi Blog Headers Dalam Kenangan

Sepanjang aku berblog, kat dashboard cuma tertulis post entri sebanyak 70 posts. 
(70 Posts, last published on Mar 26, 2011).

 Baru 70 post? koh3.. cap ayam betul la blog aku ni. Eh, tak2.. 
Yang cap ayam itu adalah 

Kalau nak di ikutkan tarikh keramat blog ini di buka, rase nye dah hampir 10 bulan. Tapi post entri baru 70 je. koh3.. Dalam banyak2 perkara yang berlaku di blog ini, aku tak pernah menukar template blog. Teringin juga. Cuma takde template lain yang lebih cool dari template oren hitam yang aku pakai sekarang ni.

Tapi aku rajin tukar header tau. Dalam 2 bulan sekali aku tuka. Blog header semua aku buat sendiri. Cincai2 je. Janji hati puas. Bile aku buka folder kat pc. Terjumpe pula header yang lama2. Jadi aku nak kongsi dengan korang. Kalau ade yang nak kritik atau beri pendapat, silakan. Sangat dihargai. Tapi aku tak dulik kalau ade yang cakap header blog aku semua hodoh-hodoh. Sebab aku buat design header memang berkonsepkan hodoh. koh3.. Taknak buang masa. Jom layan koleksi Blog Header

Thecrowempire.blogspot.com!!


Header Yang Pertama


Header Yang Kedua


Header Masa World Cup 2010 (Aku sokong Brazil!!)


Header Masa World Cup 2010 (Aku tak suke German!!)


Header Penutup World Cup 2010 (Spain! Yeah!)


Header ni aku buat bagi menggantikan header World Cup yang dah tamat.


Header Terakhir sebelum aku buat header bergerak.


Header bergerak (Klik Image Untuk Lihat)


Header Terkini! (Klik Image Untuk Lihat)


Sekian saje koleksi header aku. Cuma sampai sekarang aku tak faham apa fungsi header yang sebenar. koh3.. korang tau? Ce cite kat aku. heheh..



Nota : Menjadi Blogger memerlukan skill yang tinggi, idea yang mantap dan 
pemikiran yang neutral. Sangat positif kan?



-Tamat-



13 comments:

nur aisya humaira said...

waaa,memg cool laa TC ni....:)

aisya sokong yg pesanan penaja bawah tu...tpi tu laa kan,nak dptkn penulisan yg mantop tu yg payah sbb da memg bukan penulis...keh2..:)

░♥si lampu neon♥░ said...

perghh ko mmg rajin ar... T_T terkujat tgk koleksi ko..kalau boleh jual takpe gak weh..hahah header aku tu bertahun baru tukar..tu pon kalau dapat hidayah haha



Jemput3x…hehehe..
# Siapa Cikgu Shida @ Cik Shida Dari Parit ?? #
# Kedai Hadiah Online Paling Best !! #

aleen aiden said...

rajinnya die tukar header...huhuh


hencek crow!mownink.. ^_^

echah mashuri said...

wahhh..yg header gagak tuh paling cool.cantikkk..nampak gagah!mcm crow!hahaahahah.

diana said...

crow..
akak suka header kamu yang
mula2 tu..
nampak macam gagah je..
heheheh..

Naddia said...

jap..tak penah nmpak pon sume nie??

abg gagak da lame start berblog eh?

The Crow Empire said...

Humaira - Nak menulis pun perlu ada bakat sebenarnya. Ce tgk blog To Other Khairul. Beliau sgt berbakat. Crow pun berbakat juga. Tapi berbakat dalam mengarut. koh3..


Cikgu Neon! - Klau blog cikgu memang susah skit nak tukar. Sebab kena panggil technician skali. Byk lampu kena tukar. koh3..


Aleen! - hai cik aleen!! Crow saje je tuka. Kalau tuka header, baru dtg semangat nak berblog. hehe..


Echah Fansuri - Semua header adalah gagak. Maksudnya semua adalah cool? Yes it is! koh3..


Kaka Diana - Nampak gagah? Sy mmg gagah pun. Dah la gagah, berketerampilan pulak tu. tehehe..


Mira!! - Nape eh berabang-abang? Sy baru 18 tahun la. Lepas gagal SPM, sejak tu sy mula berblog. koh3..



(^__^) Thanks!

soffea said...

wah.. banyaknye collection header die. buatkan saye lapan! hehehe :) nway, sume nice :)

Rina Rossoneri said...

Header blog lah paling susah kita nak tukar...tak reti lerrr..
kenapa header blog kamu yg dulu2 lagi smart hahaha..skrg simple beno..

p/s; waaaa suka lagu remix nih ha, slalu dgr kat Hitz..tp xtau nak carik tajuk apa...

Solihin Zubir said...

sokong spain time final je ke? hahaha...
tgok cam aku.. suma geng anti spain kempunan nk bahan aku.. heheh..

The Crow Empire said...

Soffea - Boleh2. Lepas sy buat header tuk kamu. Nanti kamu teman sy tgk wayang eh. koh3..


Rosmerry - Best kan lagu ni. Kretif sangat. Dia ade remix 2007 to 2010 jgk tau. huhu


Solihin Da Bro - Spain tak brape minat. Tapi ramai player spain sy minat. Brazil tetap di hati. heheh.. Jumpa di Brazil 2014! yeah!


(^___^)

fyy mokhtar said...

crow : fyka suke lah header yang second tuh. samrt lah :) ok suka suka :D

Mr Strider said...

cammana ko buat header lawa2 tu ek..ko edit pakai ape ek??jeles aku tgk..

Regards,
-Strider-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...