February 28, 2011

Currently Outstation?

Ah~ rindu nak berblog. Takpe2. Lagi 2,3 hari aku akan balas dendam kerana dah 
lebih kurang 2 week tak beblog. Gian dah ni. Koh3..

Bile dah lame tak berblog. Tetiba-tiba? Aku buka akaun hari ni. Dan seseorang
telah memberi komen kepada entri aku yang lepas "Yang pelik tapi benar".
Dia bernama Fynn Jamal.
Sangat teruja okeh. Korang tak kan faham perasaa aku.
Kerana bile blog kerdil di komen oleh
mereka-mereka yang di hormati, perasaan ini akan timbul. 

Bangga! keh3..

Salam kepada kawan-kawan yang masih sudi menjenguk ke dalam sarang gagak 
di kala gagak terbang menjelajah ke suatu tempat.
Insyaallah, selesai penjelajahan ini akan kembali menerjah 
ruang komen di blog-blog anda!


'Salam Sayang' 

Sayang siapa? sayang you all lah! euww... keh3..



 Astaghfirullah.. anak sape ni? koh3..


This is :-



-Tammat-

14 comments:

rubi said...

singgah sat. nak komen gmbr.
budak tu blajar CPR la der. heheh

aleen aiden said...

fynn jamal hokeh.woah!hu3

Rina Rossoneri said...

ohhhhh outstation rupanya

diana said...

ooooo.....
ingatkan mak tak bagi berblog dah..

Fariq said...

pergh.. patut la aku mesej2 kat facebook ko tak balas.. outstation rupanya.. cepat2 la skit balik.. :p

Amira Naddia said...

weh..lame gile ko ilang..aku igt ko tanak kawan aku da..slalu ko ade je komen..

.. cik FLUTTERBY .. said...

crow!!! la,, outstation ker?
bru jer ttnye2 mne crow ilang.. igt migrate.. hee..
btw~~ blek cpt!! rndu.. hahhaha~

wath said...

out station rupenyeeee...ingtkn da pencen berblog. hu~

balik cpat. then update lagi byk2!

echah mashuri said...

outsttion upanya.smoge sntiasa amn di perantauan.huhuh

echah mashuri said...

koh koh koh.

Solihin Zubir said...

pergh! fyn jamal 150 juta.. tidoq x lena la eh.. heheh..

AISHA INANI said...

wehh fyn jamal betol2 ker?????

tidakkk! soh dia masuk belog aku cepat!
kalo tak aku tak mau dtg belog hg dahhh! huahh.

The Crow Empire said...

Mula2 sy pun ragu2 jgk. btol ke fynn jamal. Tapi walau siapa dia yg komen, paling penting fynn jamal tetap best. Beliau sangat berkualiti dalam penulisan. Kagum. Mungkin satu hari sy jadi mcm die. mane tau kan? nanti sy kasi outograf kat korang k. koh3..

Korang pun buat sy kagum gak. Sebab nye... sebab.. err.. sebab.. sebab korang komen jgk blog ni. ok ke?keh3..

(^____^) Thanks.

Aujinz said...

patut laaaaa... gie cari port baru ker?.. kih kih kih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...